Koffers met ervaring

Als ik uit mijn busje van links stap, neem ik de juiste koffer(s) mee. Meestal rollen die koffers behoorlijk smooth. En eerlijk is eerlijk, soms is het onderweg best sleuren met die dingen om ze op de plaats van bestemming te krijgen. En misschien slaak ik daarbij af en toe een diepe zucht. Maar meestal doe ik dat met een lach én een groot relativeringsvermogen. En. Het lukt altijd :)

Bagage in de bus

 • Interne strategische communicatie
 • Externe strategische communicatie
 • (SEO) copywriting
 • Bloggen
  unsplash-logoRene Böhmer
 • Community building / -management social intranet
 • Hoofd- & eindredactie magazine
 • Beeldredactie
 • Interviews
 • Scripting korte filmpjes
 • Contentmarketing
 • Contentmanagement
 • Online usability
 • Google analytics
 • WordPress website maken
 • Customer journey mapping
 • Campagnes ontwikkelen
 • Relatiemanagement
 • Evenementen organisatie
 • Recruitment / Searches

De bagage noem ik gezamenlijk dan maar (online) communicatie en marketing.