Over de chauffeur

Als Lieke Straates heb ik jaren ervaring op de teller. Als professional ben ik iets later begonnen. Maar alles bij elkaar opgeteld, toch behoorlijk wat!

Ze noemen me…

Mijn ervaring loopt uiteen; van interne- externe communicatie naar contentmanagement, via bladen maken en doelgerichte content maken. Ik stuur mijn busje, afgeladen met mijn ervaringskoffers, vrolijk van interim-opdracht naar schrijfklus. Ik ben onder meer communicatieadviseur, communitymanager, contentmanager, (hoofd)redacteur, marketeer, accountmanager en directiesecretaresse genoemd.

(Online) communicatie & marketing in de breedste zin

Met mijn busje van links breng ik een andere, verfrissende kijk op communicatie en marketing in de breedste zin. Deels zit ‘m dat in persoonlijkheid en deels in de combinatie van ervaring en kennis. Ik benader zaken integraal. Hoe verhouden elementen zich tot elkaar, vraag ik me altijd af. 

 

“En tegen deze chauffeur mag je wel praten”

 

Tijdens de reis klap ik de juiste koffer met ervaring open. Ik hoop dat ik je op een positieve manier kan verrassen en prikkelen. En tegen deze chauffeur mag je wel praten. Dat scheelt. En jij geeft aan waar de haltes liggen. En misschien verleid ik je om toch nog een halte verder te gaan… Maar dat spreek ik dan wel met je af. Of jij met mij ;)

Testimonials

ervaring werken met Lieke - LinkedIn
Op linkedin zeggen ze…

 

Over de uitdrukking Bus van links

Op www.one-liners.nl gevonden : “Dit komt als een bus van links. = Dit komt geheel onverwachts.” De datering van de vermelding op de website is 28 maart 2017. Lees meer.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *